Mina vänner köper sina exotiska underkläder på nätet

Jag har shoppat det mesta i klädväg, inklusive underkläder, på nätet. Men ska jag vara riktigt ärlig har jag aldrig köpt riktigt sexiga underkläder förr, egentligen varken på nätet eller i den fysiska handeln. Jag har alltid varit mest bekväm i mina stora bomullstrosor (på sin höjd med lite spets på), men jag har liksom aldrig riktigt sett mig själv som speciellt sexig.

På en tjejmiddag häromveckan kom vi dock in på ämnet sexiga underkläder och jag fick ändå erkänna att det är något som jag skulle vilja testa – att känna mig sådär riktigt erotisk liksom. Inte för min pojkväns skull, utan mest för min egen (okej, han kanske kan få sig en smygtitt om han är riktigt snäll). Så jag började fråga ut mina kompisar om bästa sättet att få tag på riktigt bra underkläder och hur jag helst köper dem på nätet. Jag skulle nämligen inte känna mig bekväm alls med att gå in och köpa i en fysisk butik nämligen.

Det visade sig att alla mina fyra vänner som var med på middagen handlar sina exotiska och sexiga underkläder online. För det första, liksom med andra kläder, är det mer bekvämt och tidseffektivt och för det andra slipper man det obekväma med att gå in i en butik och känna sig sådär osexigt vilsen i kontrast till de självsäkra underkläderna som hänger där och liksom nästan ler sexigt åt en. Sagt och gjort, jag fixade de sexiga underkläderna på nätet och idag delar jag med mig av vad jag lärt mig genom detta.

Var ska man leta?

Mina kompisar delade med sig av några tips på butiker de använde, men efter att ha surfat runt i dessa kändes det fortfarande inte sexigt nog (jag är kräsen, jag vet), så jag googlade själv runt en del och fastnade för ett set hos Shopv.se. Mitt tips här är att ta den tid som krävs för att man ska hitta något som verkligen känns rätt.

Det är givetvis en god idé att kolla in hos kända märken, såsom Victoria’s Secret, Hunkemöller och Nelly till exempel, men ge var inte rädd för att ge lite mer okända butiker en chans om du inte faller för något hos giganterna. Var dock noga med att kolla in deras fraktvillkor och returpolicy innan du lägger din order. Kolla också gärna efter recensioner och kommentarer från tidigare kunder som handlat plaggen.

Tänk på

När du hittat underkläderna du vill köpa, tänk på att kolla upp viss information. Om du är känslig mot något material är det viktigt att kolla upp så att plagget inte är av detta material, särskilt när det ska vara i kontakt med dina allra känsligaste kroppsdelar.  Kolla också på tvättråden, så att du vet om underkläderna kan maskintvättas (vilket kan vara ett måste för vissa, men inte för andra).

Var även noga med att kolla upp vilken storlek du bör köpa. De allra flesta sidor har storlekstabeller och det är alltid en bra idé att göra en extra mätning – särskilt när det gäller bh. Så många som 85 procent av alla kvinnor tros gå runt i en bh-storlek som egentligen inte stämmer överens med deras mått. I Veckorevyn hittar du en guide som kan hjälpa dig att upptäcka om du använder fel bh-storlek.