Guide till nätets hetaste modekläder

Så länge jag själv har shoppat kläder har jag shoppat på nätet. Det här med att springa i affärer gör jag bara i absoluta nödfall, till exempel om jag verkligen akut behöver fixa en klänning till en spontanfest när allt annat ligger i tvätten eller känns fel. Jag tycker oftast att utbudet är bättre på nätet och nuförtiden behöver man ju ofta inte ens ge bort något som inte passar eller skicka tillbaka det för dyra pengar. Istället kan man gratis och utan mycket krångel packa tillbaka plagget i lådan, skicka tillbaka det till affären och få tillbaka sina pengar (om man nu redan betalat).

Jag tänkte nu dela med mig av mina favoritbutiker som jag i alla fall vet funkar om man är tjej mellan 20 och 30 (även om en del säkert funkar för både killar och äldre och yngre) och letar efter kläder inom det hetaste modet. Många av dessa sidor har även sektioner som jag gillar att besöka för att få tips och inspiration på hur man kan mixa och matcha för att fixa den hetaste looken!

1. ASOS

Hemsida: www.asos.com

Detta är en av mina absoluta favoriter, med en enorm sektion som alltid har rea på en massa snygga plagg av alla typer. Det är lite farligt att scrolla igenom denna avdelning, då man sällan kan låta bli att bara titta. ASOS har massor av inspirerande stil- och matchningstips och specialfunktioner så att man kan sortera in kläderna efter storlek, kroppstyp, färg med mera. I Europa har ASOS tillhåll i England och i Tyskland, men både frakt och returer är gratis.

2. H&M

Hemsida: www.hm.com/se

Jag hittar alltid mer i H&Ms webbutik än i deras fysiska butiker. Varför vet jag egentligen inte. Kanske är urvalet på nätet större eller så är det bara enklare att hitta när man kan sortera efter precis det man vill ha och slipper rycka i kläder i butiken. Oavsett vilket är jag glad att hemsidan finns! Ett tips är också att kolla in #HM GALLERY med massor av stilinspiration. Tyvärr kostar frakten lite på H&M, men bara 39,90 oavsett hur mycket du handlar för, så det är ju överkomligt!

 3. Zalando

Hemsida: www.zalando.se

Ja, min pojkvän fullkomligen hatar denna butik efter reklamen som gick på tv för några år sedan, men det gör inte jag. Jag shoppar framför allt skor hos Zalando – de finns verkligen i alla stilar och färger man kan tänka sig! Även klädsektionen är dock helt okej och ibland händer det att det även slinker ner ett och annat plagg från butiken också. Jag menar, varför inte när man ändå är igång och man har råd? Även Zalando erbjuder gratis frakt och retur och en reaavdelning som kan vara värd ett besök.

4. Nelly.com

Hemsida: https://nelly.com/se

På Nelly kan man enligt min erfarenhet räkna med kvalitet. Här kan man hitta kläder från alla tänkbara heta märken och de har inte sällan kampanjer och rea med hyggliga priser på såväl plagg som skor. Jag kan även rekommendera killavdelningen för den som söker en present till sin pojkvän, bror eller pappa – de har riktigt snygga grejer när man tycker att det är dags för lite upstyling 😉

 5. Junkyard.se 

Hemsida: www.junkyard.se

För min del är streetlooken en stil som jag återkommer till emellanåt. Det är något särskilt med att kunna klä sig i en lite mer avslappnad stil och ändå känna sig snygg.  När jag är på det humöret är det Junkyard.se som är min favorit på nätet. Här hittar du ett bra utbud inom kläder och skate. Tyvärr tillkommer kostnad för både frakt och retur, men ibland kan det det helt enkelt vara värt det!