För den bästa (sov)upplevelsen i sängen

Är din sömn som den borde vara? Hur många timmar sover vi egentligen snitt per dygn? Och därmed spenderar I sängen? En svensk snittar en nattsömn på de dryga 7-8 timmarna, även om dessa timmar varierar från individ till individ.

Vad är vi uppe i då? Cirka 49 timmar i veckan och därmed ungefär 196 timmar i månaden. Så antagligen, finns det de människor som spenderar mer tid i sängen, än på jobbet. Var vill jag komma? Jo, vore det inte förkastligt att då under alla dessa timmar ha en dålig nattsömn? Kanske på grund av krämpor i ryggen? Nacken? Eller axlar? Självfallet borde du vid det här laget investera I den bästa sängen för just dig, din kropp och dina behov – för kom ihåg att alla är olika och därmed även våra behov.

Hur sover du om nätterna?

När det kommer till att hitta den ultimata sängen för just dig är det inte bara själva sängen att tänka på. Det är fler delar som ingår I hur du får den kompletta sängen för den bästa upplevelsen. Har du till exempel funderat på vad för slags bäddmadrass du har? Precis som med sängar finns det ett oändligt antal olika bäddmadrasser för att förse oss med det bästa. Har du kanske en väldigt fast resårmadrass med en mjuk bäddmadrass? Eller är det mest optimala för dig en mjukare resårmadrass med en lite fastare bäddmadrass? Ja, alla varianter fyller sitt syfte. För att hitta den bästa sängen och kanske bäddmadrassen för just dig ser mer på www.bättrenätter.se.

En annan faktor som även spelar in när det kommer till din sängupplevelse är givetvis också självaste täcket! När bytte du täcke senast? Använder du samma täcke året runt? Eller byter du kanske täcke till ett sommartäcke? Respektive vintertäcke? Om du har ett behov för det borde du nämligen göra det! Kolla in skillnaderna och jämför ett svalt täcke jämfört med ett varmt täcke. På Bättrenätter har de fina variationer av duntäcken, långa som korta till bra väldigt bra.

Vilken säng är til for dig?

Så vilken säng är till för dig? När det till exempel kommer till frågan om hur mycket du väger finns det vissa rekommendationer vid köp av till exempel ställbara eller kontinentalsängar. Väger du till exempel under 75 kilo rekommenderas du pocketfjädrar med en medium fasthet medan och du väger 95 kilo och uppåt rekommenderas du pocketfjädrar och en fast fasthet.

Ja, det kan tyckas som en djungel, men när man väl tagit sig genom den – tänk vilken härlig upplevelse du ska få I sängen. För inte ska du behöva sova I en medioker säng, som kanske förser dig med någorlunda bra sömn. Nej! Klart du ska ha den bästa sängen, optimal för dig! I synnerhet med tanke på att det är nästan ett heltidsjobb bara att sova. Så se till att sova på bästa möjliga sätt.

Med gratis leverans och 30 dagars returrätt kan Bättrenätter prisgarantera dina köp, och hjälper dig bokstavligt talat på vägen mot bättre nätter. Sov gott!