Citat om kärlek

kärlek

Du som läser mycket och gärna håller dig uppdaterad om vad som händer i världen, kommer också har stora kunskaper. Du vet helt enkelt en hel del mer än vad den som bara spelar Candy Crush Saga i sin senaste mobiltelefon gör. Du kommer också att vara intelligentare än alla de som 8-10 timmar om dagen bläddrar bland allt som skrivs och sägs på Facebook. När du nu har en så stor källa av kunskap, kommer du också veta vad många har sagt och skrivit. I det fallet handlar det om kända citat och att citera den som en gång myntade uttrycket. Bland annat finns det citat som handlar om kärlek.

Kärleken är ett stort begrepp och även ett stort mysterium för många. Här handlar det enligt tradition om två personer som förälskar sig i varandra och ska leva tillsammans livet ut. Här finns exempelvis citatet ”Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut”. Här talas det om en livslång kärlek, men även den har ett slut och det är när döden skiljer oss åt.  Det finns också andra citat-om-karlek som har ett flertal betydelser. Ett exempel är ”Den som inte kan hata, kan heller inte älska”. Ja, vad betyder detta då. Ska du älska den du lever med, och hata de som har lämnat dig? Nej, fundera ett varv till.

När du vill läsa fler citat om kärlek

Du som gillar att tänka på det som beskrivits ovan, kommer vilja veta mer gällande citat om kärlek. Vad betyder de? Kan du verkligen tolka dem? Är detta egentligen bara trams, som kända personer sagt vilket sedan blivit något som andra vill upprepa? För dig som vill veta mer är hela nätet fullt av dessa citat. Du finner dem i nyheterna, på bloggar samt på informativa hemsidor.

Om du forskar närmare om detta kan det också vara så att du fastnar för ett citat om kärlek. Det kan leda till att du börjar tänka och får upp ögonen för vad kärlek egentligen är. I alla fall vad det är och står för i dina ögon, samt för den som myntade uttrycket. Om du inte finner något som passar bland alla de citat om kärlek som redan finns, hitta då på ett eget och sprid det till alla du känner. Vem vet, kanske ditt citat blir något som andra finner att läsa online efter ett antal år?